Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Μήνυμα Αγάπης

Το «Μήνυμα Αγάπης» του ΓΕΛ Ν. Τρίγλιας


Μια από τις δραστηριότητες του Γενικού Λυκείου της Ν. Τρίγλιας που αγαπήθηκε, όπως φαίνεται, πολύ από τους μαθητές του συνεχίσθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία: το «Μήνυμα Αγάπης».
Αρχικά το εμπνεύσθηκε η Διευθύντρια του ΓΕΛ και το αποδέχθηκε πρόθυμα το τότε 15μελές, με σκοπό τη συγκέντρωση με ευχάριστο τρόπο των απαιτούμενων χρημάτων για το ρόλο του σχολείου ως αναδόχου μιας μικρής από τη Νιγηρία. Στην πορεία του χρόνου, όμως, το παιχνίδι αυτό (γιατί για παιχνίδι πρόκειται), διαφοροποιήθηκε, λόγω των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών. Σήμερα παίζεται μεταξύ των μαθητών του σχολείου, προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για τις μικροανάγκες του σχολείου.
Τη φετινή χρονιά ανέλαβαν με πολύ προθυμία και ζήλο τη διακίνηση των μηνυμάτων μαθητές της Α Λυκείου και συγκεκριμένα οι μαθήτριες: Τσακιλιώτη, Τζίκα, Γεροχρήστου και Βλαχάκη. Στις 12/2/2015 η κάλπη άνοιξε και η καταμέτρηση των μηνυμάτων έδειξε ως πλέον δημοφιλείς τη Μαρία Τσακιλιώτη, μαθήτρια της Α Λυκείου, και τον Θεοδόση Μπέλλο, μαθητή της Β Λυκείου. Έτσι, στις 13/2/2015, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, κατά την πρωινή συγκέντρωση του σχολείου, οι δυο τους παρέλαβαν από τη Διευθύντρια ένα συμβολικό δώρο, ώστε να θυμούνται την αγάπη των συμμαθητών τους.

Και του χρόνου, παιδιά, με υγεία και πολλή, πολλή, πολλή… μα πολλή αγάπη.    
                 Ο δημοφιλής Θεοδόσης


Η δημοφιλής Μαρία


Η συντονιστική ομάδα 

Οι διαδικασίες 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου